Sie betrachten Etno TV

Etno TV - Romania Fernsehsender

Etno TV

Etno | Romania Fernsehen. Live zu sehen, finden Sie hier Informationen zu diesem Online-TV-Sender.

Last Update date: 2 years ago
Last modified: 5 months ago

Rating: Etno TV4/5 (7 votes)
Click here to open and watch this channel

Etno TV este un post de televiziune de muzica populara din România. Etno TV a fost lansat de omul de afaceri Silviu Prigoană în anul 2002, patronul firmei Rosal, care deține și Taraf TV[1]. Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează unui target cu vârste între 16 și 70 de ani, cu venituri medii și mari[1]. Reprezentanții postului spun că 70% din audiență este formată din persoane cu educație medie și superioară, iar peste 46% dintre telespectatori sunt din București și orașele mari ale țării (august 2007)[1]. Veniturile din publicitate sunt de circa 50.000 de euro pe lună, iar vânzarea spațiilor de emisie costă 500 de euro plus TVA, pentru o oră de emisie (august 2007).

Etno TV a avut 22.000 de telespectatori din mediul urban pe zi, în primele șase luni din anul 2007[1]. În ianuarie 2008, postul de televiziune a avut o audiență medie de 98.000 de telespectatori pe zi (din care 41.000 în mediul urban), fiind cel mai urmărit post TV de muzică[2].

În anul 2007, Etno TV a avut o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și un profit de un milion de euro, banii venind exclusiv din publicitate.

Wenn Sie für eine präzise Kanälen suchen, besuchen Sie bitte die Internet-TV-Website, wo Sie eine vollständige Liste der Streams für alle Kanäle finden. Wenn Sie Probleme mit dem Anschauen auftreten, prüfen Sie bitte zuerst unsere ausführliche Wie Markenführung. Und am wichtigsten, alle Bäche Sie in unserer Website finden sind völlig kostenlos - Internet-Verbindung ist alles was Sie brauchen!

Etno TV Stream ist nicht von unserer Website gehostet wird, wird er durch den Sender übertragen. So warten Sie bitte auf Etno TV Broadcast verbinden. Etno TV-Kanal kann offline manchmal.